Over mij

Ik ben Loek, afgestudeerd aan de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) aan Avans Hogeschool in Den Bosch. De afgelopen jaren heb ik op school verschillende projecten gedaan binnen het vakgebied van CMD. Daarin heb ik me kunnen ontwikkelen in alle vakgebieden die CMD rijk is. Daarnaast heb ik een grote passie voor muziek. Ik speel zelf al een hele tijd trompet, schrijf muziek en dirigeer een blaaskapel. Bij de vereniging waar ik muziek maak krijg ik vaak de vraag om ook daar gebruik te maken van de vaardigheden die ik op school heb geleerd. Ik vind het leuk om me daarvoor in te zetten en zo de club goed op de kaart te zetten.

Ik ben proactief en weet wat goed doorwerken is. Dat heb ik geleerd bij Bakker Bart Asten waar ik sinds eind 2011 werkzaam ben. Inmiddels ken ik daar alle kneepjes van het vak en weet ik hoe ik de zaterdagploeg goed moet aansturen.

Creatief, nieuwsgierig en enthousiast. Zo zou ik mezelf het beste omschrijven. Wil je nog meer van me weten? Stuur dan even een mailtje!

Foto’s door Jeanic Smits tijdens stage bij Clipper Gifts